Autoverhuur

Auto huren tijdens een vakantie, rondreis of zakenreis? Vergelijk hier eenvoudig autohuur prijzen en vindt wereldwijd de scherpste prijzen en de beste huurauto's. Naast een uitgebreid aanbod voordelige huurauto's en huurtarieven vind je hier ook een top 10 Airport ophaallocaties, populaire autoverhuur bestemmingen en algemene tips voor het online reserveren van een huurauto. Vervoer op maat met het breedste assortiment huurauto's met een wereldwijde dekking vind je op travelmap.nl.

Wil je geen auto huren en zoek je een alternatief. Kijk dan eens Schiphol Taxi bij Schipholtaxi.Pro voor taxivervoer voor een vast en scherp tarief. Zij verhuren taxi’s en taxibussen t/m 8 personen.Vergelijk Autoverhuur:

Bestemming:
Ophaaldatum:
Tijd:
Inlever datum:
Tijd:


Wij vergelijken:

Autoverhuur tips

Op vakantie, rondreis of zakenreis een auto huren? Waar dien je allemaal op te letten bij het huren van een auto in het buitenland? Een auto online reserveren voor vertrek kent een aantal voordelen ten opzichte van het huren bij een lokale verhuurder ter plaatse. Zo kan je van te voren via internet een goede prijsberekening maken en heb je 100% zekerheid dat je tijdens je reis een huurauto ter beschikking hebt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om van te voren goede en vooral betrouwbare autoverhuur aanbieders online te vergelijken. Vind hier algemene tips voor het online reserveren van een huurauto.


Tips:


 • Let op welke toeslagen allemaal van toepassing zijn. Denk daarbij aan toeslagen als reserveringskosten, toeslag voor leeftijd, creditcardkosten, luchthaventoeslag en eventueel toeslag voor een 2de bestuurder.
 • Let goed op de verzekering. Waar ben ik voor verzekerd? Onderkant, banden, inzittendenverzekering en of eigen risico.
 • Let goed op regels omtrent kosten annuleren van gemaakte online reserveringen.
 • Diverse online autoverhuur aanbieders bieden NoRisk Garantie met 100% terugbetalingsregeling van het eigen risico. Dit i.v.m. eventuele hoge kosten van eigen risico bij beschadigingen.
 • Let bij het online kiezen van je huurauto goed op de geleverde opties bij je huurauto. Airco en navigatie kunnen ter plaatse erg handig en nodig zijn. Let daarnaast goed op opties als handgeschakeld of automaat en benzine of diesel.
 • Let goed op regels en voorwaarden wat betreft brandstof. Moet ik de huurauto met een volle tank inleveren.
 • Eenvoudig aangeven waar je huurauto wilt afhalen en ophalen. Kijk ook op Easyterra.nl voor het vergelijken van autoverhuurbedrijven in 1 overzicht.
 • Grote online aanbieders hebben vaak een servicedesk op grote airports waar je je kunt melden voor gemaakte online reserveringen.
 • Maak eventueel gebruik van een gratis offerte service bij diverse online huurauto aanbieders en beslis later of je daadwerkelijk wilt boeken.
 • Online aanbieders bieden van een klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar zijn voor eventuele vragen en problemen omtrent autoverhuur.
 • Verdiep je goed in de regels wat betreft leeftijd en identificatie. Heb ik een paspoort en/of (internationaal) rijbewijs nodig?
 • Lees autoverhuur aanbieder ervaringen van andere reizigers.

Top 10 Vliegvelden

Malaga Airport € 120 p/w
Faro Airport € 150 p/w
Alicante Airport € 120 p/w
La Palma Airport € 155 p/w
Girons Airport € 120 p/w
Miami Airport € 145 p/w
Lissabon Airport € 150 p/w
Orlando Airport € 145 p/w
Catania Airport € 225 p/w
Barcelona Airport € 175 p/w

 

Populaire Ophaallocaties

Las Vegas
Marrakech
San Fransisco
Reykjavik
Sydney
Cairns
Nicosia
Valetta
Ajaccio
Melbourne
Auckland
Kaapstad
Johannesburg
windhoek
Chersonissos
Funchal
Palermo
Cagliari

 

Op zoek naar een Hotel?

Hier vind je het grootste aanbod hotels over de hele wereld. Keuze uit meer dan 50.000 voordelige hotels in Nederland, Europa en daar buiten.


Goedkope vliegtickets?

Wij vergelijken vliegtickets van alle grote vliegtuigmaatschappijen, ook de prijzen van Low Cost maatschappijen.