Tanzania

Aantal inwoners
47.400.000
Bekijk de kaart »
Aantal steden
3
Bekijk alle steden »
Visum vereist?
Ja
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Tanzania?

Tanzania

Bekende, toeristische wildparken in het Noord Oosten van het land zoals Serengeti, Tarangire en de Ngorongoro Krater laten diepe indrukken achter. Spot oa "de Big 5" en laat je overdonderen door indrukwekkende vergezichten. Daarnaast kan je in Tanzania klimmen op de hoogste berg van Afrika (de Kilimanjaro bijna 6000 meter hoog) en vind je een prachtige kust waar je een duikvakantie kunt ondernemen. Hebben we een strandvakantie op het eiland Zanzibar al genoemd? Ben je al warm voor een rondreis door dit uiterst wildrijke land? Tanzania biedt veel goede toeristische mogelijkheden bij de bekende nationale parken. Wie buiten de gebaande paden wil vind schitterende wildparken zonder massatoerisme in het zuiden en westen van het land.Het is ook zeer populair om deze reis te combineren met Kenia.

Er zijn talloze georganiseerde rondreizen, maatwerk safari-reizen of losse vliegtickets naar deze topbestemming in Afrika te vinden. Ook voor echte Wildlife avonturen kun je in Tanzania terecht.

Heb je leuke of handige reistips voor Tanzania? Plaats nu ook je reviews en deel je reiservaringen met andere reizigers. Tip: reis met 4 tot 6 personen en boek een eigen 4x4 jeep met chauffeur en inclusief park entreegelden en betaalbare tented lodges net buiten de nationale parken.
Bekijk meer van Afrika

Lees meer